Новогодишната нощ е време на магия, радост и забавление. Има обаче

...
Новогодишната нощ е време на магия, радост и забавление. Има обаче
Коментари Харесай

Какво НЕ трябва да правите в новогодишната нощ: няколко важни неща

Новогодишната нощ е време на магия, наслада и развлечение. Има обаче някои неща, които е добре да избягвате в тази специфична вечер, с цел да сте сигурни, че ще мине безпрепятствено и без неприятни моменти.
 
Като следвате елементарни рекомендации, можете да избегнете доста постоянно срещани неточности и да направите новогодишната си нощ наистина незабравима и радостна, написа Vesti.

Избягвайте несъразмерното пиянство

Нова година постоянно се свързва с празнични тостове и шампанско. Прекомерната консумация на алкохол обаче може да докара освен до нездравословно възприятие на идващия ден, само че и до нежелани обстановки по време на празника.

Не използвайте пиротехника в затворени пространства

Фойерверките са известен признак на новогодишните празници, само че потреблението им на закрито е извънредно рисково и може да докара до пожари или пострадвания.

Не забравяйте за сигурността

Нова година е освен развлечение, само че и време, когато би трябвало да сте изключително деликатни към ограниченията за сигурност. Не оставяйте деца, домашни любимци или горящи свещи или открит пламък без контрол.

Избягвайте спорове и отрицателни тематики

Новогодишната нощ е време за позитивизъм и наслада. Избягвайте разискването на противоречиви тематики, които могат да провокират разногласия или отрицателни страсти измежду гостите.

Не подценявайте съня

Въпреки че е изкушаващо да прекарате цялата нощ на крайници в празнуване, неналичието на сън може да повлияе отрицателно на вашето здраве и въодушевление на Нова година.

Не подценявайте вашите домашни любимци

Не забравяйте, че мощните шумове и фойерверките могат да плашат домашните любимци. Уверете се, че са на безвредно и комфортно място.

Не мисли за предишното

Избягвайте да се тревожите за неуспехите от миналата година. Новогодишната нощ е време за наслада и нови начала.

Не забравяйте празничното въодушевление

Нова година е освен развлечение, само че и време за шерване на топлота с близки, изложение на признателност и благопожелание за положително.

Нека идната година ви донесе единствено позитивни моменти!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР